Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Проведено профілактичний рейд в громадських місцях міста в частині перебування дітей

16.04.2020
Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

14 квітня 2020 року представники служби у справах дітей Южноукраїнської міської ради, спільно з  Южноукраїнським міським центром  соціальних служб для сім’ї, дітей та молод,  ювенальною превенцією та дільничним офіцером поліції Южноукраїнського відділення поліції,  на виконання  рішення міського штабу з ліквідації наслідків медико – біологічної надзвичайної ситуації природного характеру, пов’язаної із поширенням корона вірусної хвороби  на території міста Южноукраїнсьська, провели профілактичний рейд в громадських місцях міста в частині перебування дітей.

Рейдова група перевірила дотримання мешканцями міста карантину, особливо увагу приділяючи місцям можливого скупчення дітей (парки, майданчики, сквери) для недопущення появи там дітей без супроводу дорослих. З дітьми та батьками проведені профілактичні попереджувальні бесіди. Всім наголошено на необхідністі забезпечення самоізоляції, як найкращого способу особистої безпеки.

Звертаємо увагу батьків, що задля безпеки їхніх дітей забороняється перебування у громадських місцях осіб, які не досягли 14 років, без супроводу дорослих. Також заборонено відвідування спортивних та дитячих майданчиків.

Нагадуємо, що карантин – це не канікули. Під час самоізоляції треба залишатися вдома, а дітям навчатися дистанційно. У такий непростий час саме дорослі мають стати для дітей прикладом правильної поведінки під час карантину.