Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

На ЮУАЕС подбали про безпеку робочих перевезень

09.04.2020
Управління інформації та громадських зв’язків ВП ЮУ АЕС

Із запровадженням карантину на Южно-Українській АЕС, перш за все, подбали про безпеку робочих перевезень. Кількість рейсів за маршрутом АЕС-МІСТО-АЕС нині значно збільшена. 

На робочих перевезеннях АЕС-МІСТО-АЕС задіяно 36 автобусів автотранспортного господарства (АТГ) ВП ЮУАЕС. За словами керівника АТГ Петра Форостяного, на підприємстві зробили все можливе, аби збільшити кількість рейсів і запобігти скупченню людей в автобусах: «якщо раніше за маршрутом АЕС-МІСТО-АЕС здійснювали (в загальній кількості) 116 поїздок за добу, зараз – 156. Вільних місць тепер вистачає на всіх, а автобуси курсують з інтервалом у декілька хвилин».

Чимало працівників пересіли на власні автомобілі. Таким чином автовласники відгукнулись на заклик керівництва. Так безпечніше для себе і для колег.

Ще більшої безпеки в автобусних перевезеннях досягають за рахунок дезінфекції. Для цього в АТГ створили спеціальну бригаду, що обробляє транспорт двічі на день – після усіх вечірніх та вранішніх виїздів. Профілактику проводять вручну та з допомогою обприскувачів. Застосовують ефективний препарат, який допомогли підібрати фахівці відділу охорони здоров’я. Найближчим часом надійде новий засіб, який створюватиме захисну плівку на оброблених поверхнях і триматиметься значно довше, ніж нинішній розчин.

Транспортні перевезення – це лише частина тих заходів, до яких вдаються на підприємстві, щоб убезпечити персонал.

Аби безпека робочих перевезень була максимальною, у Южноукраїнську потурбувалися про дезінфекцію міських зупинок. З першого квітня комунальники обробляють  зупинки, на яких здійснює посадку персонал Южно-Української АЕС.

Нині на ЮУАЕС та в її місті-супутнику вживається максимум заходів, які дозволяють мінімізувати можливість поширення інфекції та зараження громадян.