Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Крок до дітей

18.03.2020
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

Діти міста Южноукраїнська зарекомендували себе майже у всіх сферах навчально-виховного процесу, прославили наше місто як на рівні України так і за її межами. Їхні досягнення різноманітні і унікальні. Призові місця та високий рейтинг команд в конкурсах, фестивалях, змаганнях, олімпіадах тощо. Це і особисті перемоги на спортивних аренах та сценах великих міст і держав. І все це - спільна праця всіх, хто хоча б якесь відношення має до виховання та навчання дітей. Це і представники влади, батьки, громада нашого міста.

Та не завжди шлях до успіху був легким. Останнім часом досить часто виникали проблеми з доставкою наших дітей до місця проведення олімпіад, конкурсів, змагань. Часто доводилось повертатися назад із-за поламки транспорту, яким вирушали діти до місця призначення. 20-річна «Газель», яка є в управлінні освіти, часто ламалась в дорозі, що створювало дискомфортні умови як для дітей так і для педагогів, це перешкоджало здійсненню дитячих мрій, визивало стурбованість та занепокоєння у педагогів та батьків щодо збереження життя і здоров’я дітей при використанні такого транспорту. Виникало ряд проблем – вирішення яких при такому транспортуванні було неможливим.

При формуванні бюджету на 2020 рік освітяни були почуті в частині і цього проблемного питання. На численні звернення і прохання керівників закладів освіти, батьківської громадськості ініціативу в свої руки взяла депутат Захарова О.В., впевнивши всіх, що настав час це питання вирішити невідкладно. 

За підтримки керівництва міста, усіх депутатів міської ради черговий крок для дітей був зроблений. У бюджеті 2020 року був передбачений фінансовий ресурс на придбання нового автобуса. Протягом січня управлінням освіти була підготовлена тендерна документація, у лютому проведена тендерна процедура, а 17 березня після дотримання усіх термінів і підписання договору з переможцем торгів, управління освіти отримало новий сучасний «Ford» на 18 місць для потреб дітей та педагогів закладів освіти міста.

Висловлюємо щиру подяку депутату Захаровій О.В., керівництву міста і особисто міському голові Пароконному В.К. та його заступнику Кольчаку О.М, усім депутатам міської ради, фінансовому управлінню і персонально Гончаровій Т.О., відділу договірної, правової та кадрової діяльності управління освіти та його керівнику Болотіній О.М., комунальній установі «Консалтингово-методичний освітній центр» та його директору Маленькій Л.М. за спільну оперативну командну роботу над вирішенням даного питання.