Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Формулою професійного успіху ділилась керівник державної виконавчої служби Яна Макуха

12.03.2020
Южноукраїнська міська філія Миколаївського обласного центру зайнятості

В рамках проведення на місцевому рівні  І етапу інформаційно-мотиваційного заходу «Ділова платформа служби зайнятості "Women & Work" – «Марафон жіночого успіху»,  з метою презентації державної виконавчої служби та з бажанням поділитись з зареєстрованими безробітними досвідом та досягненнями в роботі, до Южноукраїнської міської філії завітала успішна жінка,  керівник Южноукраїнського міського відділу  ДВС Яна Макуха.

На початку заходу, Яна Сергіївна як відповідальний керманич, презентувала керований нею відділ, зазначивши переваги та недоліки складної роботи. Для цього вона використала наочний матеріал у вигляді презентаційного відео про Державну виконавчу службу. Презентація була цікавою і змістовною, адже в роботі державних виконавців є багато як ризикованих випадків так і смішних курйозів.

Далі Яна Макуха розповіла про свої здобутки на  професійній ниві, про події, які вплинули на її формування як особистості, про свої життєві принципи та пріоритети. Вона зізналась, що пройшовши значний трудовий шлях від помічника адвоката до керівника служби має неабиякий досвід керівництва колективом та спілкування з різними категоріями клієнтів.

На запитання присутніх, у чому все ж таки полягає формула успіху, Яна Сергіївна дала відповідь: «Не можна вивести універсальну «формулу успіху», таку, що однаково працює для всіх людей, проте у кожного завжди і скрізь є можливість самореалізуватися. Кар’єрне зростання залежить від того, як людина ставиться до своєї професії,  адже не можна досягти успіху в тому, що не цікаво, що не приносить задоволення. Тільки захоплення своєю професією, відношення до роботи з ентузіазмом дозволяють підкорювати  професійні вершини».