Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбувся семінар для роботодавців «Легалізація зайнятості – крок назустріч Вашим працівникам»

05.03.2020
Южноукраїнська міська філія Миколаївського обласного центру зайнятості

З метою неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин Южноукраїнською міською філією Миколаївського ОЦЗ проводиться інформаційна кампанія серед роботодавців, направлена на детінізацію ринку праці міста.

Так, днями для керівників підприємств будівельної галузі проведений семінар «Легалізація зайнятості – крок назустріч Вашим працівникам».

Директор філії Ольга Ретюнських надала присутнім інформацію про стан ринку праці міста та наголосила на важливості спільної роботи служби зайнятості та роботодавців задля забезпечення детінізації трудових відносин, встановлення належних умов праці та захисту трудових прав працівників.

Вона також розповіла про нові сервіси служби зайнятості, зокрема, запровадження інституту «Консультант роботодавця», про форми та напрями співпраці служби зайнятості з роботодавцями, а також про використання в роботі елементів рекрутингу.

Фахівці Філії наголосили на ризиках для роботодавців у разі порушення законодавства про працю та розповіли про порядок здійснення державного контролю за додержанням трудового законодавства.

Загалом, семінар пройшов у форматі діалогу, кожен з присутніх мав можливість поставити запитання, тим самим безпосередньо долучитись до обговорення найважливіших питань, пов’язаних із законодавством України про працю.