Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулось засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора КНП ЮМБЛ

05.03.2020
Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

03.03.2020 в приміщені департаменту соціальних питань та охорони здоров`я Южноукраїнської міської ради відбулось засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня Южноукраїнської міської ради».

На порядку денному розглядались наступні питання:

1. Про розгляд заяв та документів, поданих претендентами на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» Южноукраїнської міської ради та допущення до участі в конкурсі.

2. Про призначення дати проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» Южноукраїнської міської ради.

За результатами засідання конкурсної комісії до участі в конкурсі допущені Доценко Ірина Андріївна та Левченко Людмила Василівна.

Кандидатури на участь у конкурсі Нікітін Анатолій Вікторович та Лупов Сергій Іванович до участі в конкурсі не допущені в зв’язку з не відповідністю вимогам ст. 28 постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 №1094 та кваліфікаційним характеристикам до директора закладу охорони здоров`я.

Заслуховування конкурсних пропозицій учасників конкурсу призначено на 12.03.2020 14.00 год. в приміщені департаменту соціальних питань та охорони здоров`я Южноукраїнської міської ради.