Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги суб’єктів господарювання!

04.03.2020
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

1-2 квітня 2020 року у м. Мінськ (Білорусь) відбудеться українсько-білоруський Форум ділових можливостей «Україна-Білорусь 2020».

Співорганізаторами Форуму виступають Торгово-промислова палата України (далі – ТПП), Білоруська Торгово-промислова палата та Посольство України в Республіці Білорусь.

Основною метою заходу є сприяння виходу  малого та середнього бізнесу України на ринки Білорусі. В рамках Форуму планується ознайомлення українських учасників з особливостями ведення бізнесу в РБ, практичним досвідом роботи українських компаній в Білорусі, перевагами використання вільних економічних зон (ВЕЗ) на території РБ, особливостями походження митних процедур тощо, а також відвідування успішних білоруських підприємств, в тому числі, спільних з Україною та В2Впереговори відповідно до сфери інтересів українських учасників.

До перспективних напрямків українсько-білоруського ділового співробітництва зокрема належить харчова та деревопереробна промисловість, транспорт, будівництво, агропромисловий комплекс, ІТ-технології, туризм.

Проєкт програми та попередня інформація про Форум ділових можливостей «Україна-Білорусь 2020» розміщена на сайті ТПП України за посиланням https://ucci.org.ua/events/forums-and-conferences/forum-dilovikh-mozhlivostei-ukrayina bilorus-2020.

Організаційно-фінансові умови:

Фінансування власних витрат, пов’язаних з участю у Форумі, передбачається за рахунок самих учасників. Орієнтована вартість участі для 1-го учасника без витрат на дорогу до м. Мінськ та у зворотному напрямку (одномісне розміщення у готелі «Білорусь»*** у центрі міста – 2 ночі/3 дні або 1 ніч/2дні, харчування, трансфери згідно програми, медичне страхування, культурна програма, оргвнесок, тощо) складає приблизно 340 дол. США або відповідно 270 дол. США.

З приводу бронювання авіа та залізничих квитків пропонуємо звертатися до партнерів ТПП України – туристичної компанії «Київський Супутник» (контактна особа – Людмила Левчук, тел. (044) 531 91 30, моб. 097493 67 70, E-Mail: avia@sputnik.kiev.ua).

У разі зацікавленості необхідно зареєструватись не пізніше 5 березня 2020 року. Реєстрація участі – через сайт ТПП України.

Контакти для звортного звязку: тел. (044) 461 98 07, (044)461 98 08, E-Mail: boi-ier@ucci.org.ua, asti-ier@ucci.org.ua, zva-zed@ucci.org.ua, yys-ier@ucci.org.ua.