Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Чемпіонат з волейболу

03.02.2020
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

1 та 2 лютого 2020 року відбувся Чемпіонат Північної волейбольної ліги серед дівчат 2004 року народження та молодших в спортивній залі Южноукраїнської загальноосвітньої  школи №3.

Збірна команда дівчат комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа» зустрічала гостей на правах господарів змагань, показала гарну та цікаву гру і в результаті  посіла ІІ місце, поступившись  лідерством команді дівчат з міста Первомайська. ІІІ та ІV місця розподілилися між волейбольними  командами села Маринівки та селища Арбузинки.

Команди, які посіли призові місця, нагороджені кубками та грамотами. Гравці команд - переможниць нагороджені медалями і грамотами, наданими управлінням молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради.   

Участь у таких змаганнях сприяє популяризації та подальшому розвитку  волейболу в місті та області, підвищенню спортивної майстерності  юних волейболістів. 

 

Бажаємо Вам, дівчата, і тренерам - викладачам Самойленку Андрію Андрійовичу, Самойленко Наталії Сергіївні міцного здоров’я, міцності й бадьорості духу, щастя, радості, оптимізму, доброботу, нових цікавих змагань, перемог, визнання не тільки в області, а й за її межами.