Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Кросфіт для активного спорту

24.01.2020
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

23 січня 2020 р. на території Южноукраїнської загальноосвітньої школи №1 ім. Захисників Вітчизни відбулось відкриття кросфіту – спортивного майданчика для загартування витривалості, сили, гнучкості.  Створення майданчика – подарунок для учнівської молоді від керівництва міста та депутатського корпусу.

Кросфіт набуває все більшої популярності в Україні. Усі, хто хоче надати своєму тілу прибавливих форм, звертаються саме до кросфіту. За рахунок своєї масштабності комплекс тренувань є універсальним. Під час тренувань використовуються знаряддя з різних дисциплін: штанги, гантелі, гімнастичні кільця, перекладини, канати та метболи.

На церемонії відкриття до присутніх звернувся мер міста Пароконний Віктор Кирилович, також були присутні: депутати міської ради Кваснєвський Євген Анатолійович, Борець Микола Миколайович, Курдасов Олександр Олександрович, начальник управління освіти Сінчук Юрій Михайлович та інші запрошені.

Зі словами подяки від імені учнів, вчителів, батьків до запрошених звернувся директор школи Петренко Олександр Олександрович і висловив надію на подальше оновлення шкільного стадіону.

Спортивне знаряддя першими апробували найкращі спортсмени школи.

Сподіваємося, що цей спортивний куточок стане в нагоді не лише учням школи, а й жителям міста.