Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбувся турнір з волейболу

20.01.2020
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

16 січня 2020 року в комунальному закладі «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа» відбувся турнір з волейболу, присвячений Дню Соборності  України, серед юнаків та дівчат 2004 року народження та  молодших.

В результаті проведених ігр І місце як у юнаків, так і в дівчат,  посіла збірна команда ЮЗШ №3, ІІ місце у команди ЮЗШ №2, ІІІ місце - в команди машинобудівного ліцею.

Гравці команд - переможниць нагороджені грамотами КЗ ЮДЮСШ.  

Участь у таких змаганнях сприяє популяризації та подальшому розвитку  волейболу, підвищенню спортивної майстерності  юних волейболістів.  

Бажаємо тренерам - викладачам з волейболу Самойленку Андрію Андрійовичу, Самойленко Наталії Сергіївні  та їх  вихованцям в подальшому високих спортивних перемог.

18 січня 2020 року в місті Первомайську відбулися змагання з волейболу на Кубок міського голови Л.Г. Дромашко серед  дівчат 2004 року народження та  молодших.

 Збірна команда дівчат комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа» прийняла участь у змаганнях та посіла ІІ місце, поступившись тільки господарям – команді дівчат міста Первомайська. ІІІ та ІV місця розподілилися між командами Первомайськ - 2 та Побужжя.

Участь у таких змаганнях сприяє популяризації та подальшому розвитку волейболу в області, підвищенню спортивної майстерності юних тенісистів, виявленню кращих учнів на відділені.

Бажаємо тренерам - викладачам з волейболу

Самойленку Андрію Андрійовичу,

Самойленко Наталії Сергіївні 

та їх  вихованцям спортивних перемог.