Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Практичні навчання з пожежної безпеки у відділенні комплексної реабілітації дітей з інвалідністю

14.01.2020
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) м.Южноукраїнська"

Зафіксовані на законодавчому рівні вимоги пожежної безпеки зобов’язані виконувати всі працівники на будь – якому підприємстві. Але ж відомий факт, що пожежну безпеку забезпечують не документація, правила та інструкції, —а люди.

З метою практичного відпрацювання порядку дій, тобто хто й за які заходи відповідає задля пожежної безпеки,  у відділенні комплексної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська» було проведено практичне навчання з техніки безпеки у разі виникнення пожежі. Працівники установи та діти виконали алгоритм дій під час умовної  пожежі під керівництвом майстра виробничого навчання Южноукраїнських міських курсів навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Миколаївської області Олександра Сергійовича Горбенка.

Під час навчання було випробувано нещодавно встановлену систему оповіщення та управління евакуацією людей.

Чітке відпрацювання та формування практичних навичок дій співробітників у разі виникнення пожежі – запорука безпечної життєдіяльності всіх учасників навчально – реабілітаційного процесу.