Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги пільговиків, які отримують пільги на житлово-комунальні послуги!

14.01.2020
Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

Відповідно до постанови  Кабінету Міністрів України від 27.12. 2019  № 1123 із 1 січня 2020 року громадяни, які мають пільги на житлово-комунальні послуги, можуть у будь-який час подати заяву про перехід на монетизовану (готівкову грошову) форму виплати  пільги на житлово-комунальні послуги.

Тобто, скасовано обмеження, яке не дозволяло пільговикам отримати пільгу в грошовій готівковій формі після 15 жовтня (на опалювальний період) і 15 травня (на неопалювальний період).

У разі виявлення бажання отримувати пільг готівкою необхідно звернутися до департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради, бул Цвіточний, буд.4 каб. № 6, 7 з номером рахунку пільговика, який відкритий в уповноваженому банку  для виплати пільги на житлово-комунальні послуги (не плутати з номером картки!),  при собі мати паспорт.  Дні прийому заяв: понеділок, середа, п’ятниця.

Для того, щоб отримати номер рахунку необхідно звернутися до банку  та обов’язково повідомити працівнику банку про те, що рахунок потрібен для виплати пільг на житлово-комунальні послуги  в грошовій формі, отримавши при цьому виписку. Це можна зробити в банку, де пільговик отримує пенсію, соціальні допомоги, заробітну плату тощо. 

Пільговикам, які не виявили бажання змінити форму отримання пільг (з безготівкової на готівкову) звертатись до департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради додатково не потрібно.

Довідки за телефоном: 5-44-66.