Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Заходи з техніки пожежної безпеки у відділенні комплексної реабілітації дітей з інвалідністю

24.12.2019
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) м.Южноукраїнська"

Страшна пожежа в Одеському коледжі забрала 16 людських життів. Нещодавно було оприлюднено висновки урядової комісії щодо причин цієї страшної трагедії.  І кожен з нас, співчуваючи родинам загиблих, для себе робить висновки. Адже, дійсно, легше попередити пожежу, ніж боротися з її наслідками.

Попереду у нас свята новорічного циклу, котрі передбачають застосування світлових електричних пристроїв, вогнів, феєрверків. І щоб свято не затьмарила біда, в жодному разі не можна нехтувати протипожежними заходами.

У відділенні комплексної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська» було організоване навчання щодо додержання вимог законодавства у сферах пожежної і техногенної безпеки. Присутні на навчанні фахівці установи,  діти групи денного догляду, батьки переглянули відео та обговорили практичні дії щодо недопущення пожежі або під час її виникнення.

З міського бюджету було виділено кошти на суму 108,5 тис.грн. та   встановлено у відділенні систему оповіщення та управління евакуацією людей. Також пройшла позапланова перевірка пожежної безпеки. Враховано та усунено вказані недоліки.