Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

В міській бібліотеці для дітей пройшов Всеукраїнський тиждень права

18.12.2019
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

З 9 по 13 грудня 2019 року в міській  бібліотеці для дітей пройшов Всеукраїнський тиждень права. Калейдоскоп права, подорож в країну прав дитини,  правова хвилинка – такі форми роботи підготували бібліотекарі своїм користувачам.
Заходи, які проводилися в бібліотеці, допомогли юним громадянам усвідомити глибинний зміст та суть їхніх прав, сформували навички правомірної поведінки, навчили підлітків діяти в різноманітних життєвих ситуаціях у відповідності з нормами права.

Працівники бібліотеки спільно з начальником Южноукраїнського бюро правової допомоги Нестеренко Інгою Вікторівною провели годину спілкування  «Виконуємо свої обовꞌязки» з учнями    8-Б класу ЮЗШ № 2. Інга Вікторівна  розповіла що таке «булінг» та чому про нього треба знати всім.

Протягом заходу, підлітки активно долучалися до діалогу та висловлювали свої думки.

Наприкінці заходу дітям запропонували провести вікторину за допомогою гаджетів, де вони  показали відмінні знання з питань правознавства, активно відповіли на  запитання, брали участь в обговоренні ситуацій, спрямованих на підвищення правової культури.
Поглибити, пояснити суть кожного права  дітям,  допомогла представлена у бібліотеці виставка – плакат «Мої права  – моя фортеця».