Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Презентовано проєкт «Револьверний фонд: Партнерство для підвищення енергоефективності багатоквартирних будинках Миколаївської та Одеської областей»

16.12.2019
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

12.12.2019 в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради представниками ГО «Агентство економічного розвитку» презентовано проєкт «Револьверний фонд: Партнерство для підвищення енергоефективності багатоквартирних будинках Миколаївської та Одеської областей», одним із партнерів по реалізації якого є Южноукраїнська міська рада.

В процесі презентовано суть проєкту «Револьверний фонд: Партнерство для підвищення енергоефективності багатоквартирних будинках Миколаївської та Одеської областей», який став переможцем грантового конкурсу ПРООН «Посилене партнерство для сталого розвитку», розглянуто досвід роботи Револьверного Фонду в м. Вознесенськ, а також презентовано ідею створення регіонального Револьверного фонду підтримки енергозберігаючих заходів в ОСББ. В ході презентації з представниками виконавчих органів Южноукраїнської міської ради обговорено цілі та шляхи реалізації вищевказаного проєкту в м. Южноукраїнськ.