Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Героїв стежина – від батька до сина

09.12.2019
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

6 грудня у виставковій залі Южноукраїнського міського історичного музею відбулось урочисте відкриття експозиції «Героїв стежина – від батька до сина» до Дня Збройних Сил України  та Міжнародного дня волонтерів.

На захід завітали безпосередні учасники бойових дій - представники Южноукраїнської міської спілки ветеранів та учасників АТО, южноукраїнські гвардійці ВЧ-3044, волонтери благодійного фонду «Мирне Небо» та «Миротворець», учні 9 класу Южноукраїнської гімназії №1, діти, близькі та рідні загиблих героїв.

До слів привітання були запрошені: військовий комісар Южноукраїнського міського військового комісаріату підполковник Нечай Вадим Миколайович та старший прапорщик ВЧ-3044 Дроботун Сергій Юрійович.

З вітальним словом до присутніх також звернулися волонтери благодійних фондів: Ніна Галітко та Валерій Левицький, які розповіли про історію виникнення волонтерського руху в нашому місті, про їх діяльність та закликали всіх не бути байдужими до чужої біди.

До уваги відвідувачів було представлено ряд унікальних світлин з передової, наданих безпосередніми учасниками ООС та волонтерами.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів.

Музичним супроводом слугував хор народної української пісні «Любисток» під керівництвом Лариси Григораш.

Щиро вітаємо з Днем Збройних Сил України та бажаємо незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, багатирського здоров’я, звершення всіх ваших мрій та МИРУ!