Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

День працівника соціальної сфери!

13.11.2019
Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

У першу неділю листопада на Україні згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99 відзначають День працівника соціальної сфери.

Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради щиро вітає із професійним святом людей, які обрали для себе справою життя нелегку і гуманістичну місію – постійну, багатогранну і всебічну підтримку та захист всіх, хто найбільше цього потребує в нашому суспільстві.

Це люди, які за професійним обов’язком, а головне – за покликом душі, надають допомогу нашим співвітчизникам. Ваша щоденна робота і не завжди помітна, але своєю сутністю та спрямованістю невіддільна від глибинного смислу й підвалин нашої соціальної держави.

Не маємо сумніву, шановні працівники соціальної сфери, що властивий вам моральний та професійний потенціал і надалі слугуватиме інтересам нашої української громади.

Сердечно бажаємо вам, вашим родинам міцного здоров’я, щастя, радості, невичерпної життєвої енергії і нехай добро, зроблене вами, повертається до вас сторицею!