Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Кіно, що наближає перемогу...

06.11.2019
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

05.11.2019 року працівники управління освіти на чолі з начальником управління, педагогічні працівники та члени учнівського самоврядування закладів освіти переглянули один, із запропонованих шести, документальних фільмів  «Позивний Зеніт-1» у кінотеатрі «Прем’єра». Дані фільми про  реальні події на Сході України. Вони надихають та схиляють молодь, юнацтво та дітей до фізичного розвитку, свідомого ставлення до подій в країні, духовного зростання та культивують сімейні цінності і дружбу.

З вітальними словами до присутніх звернулися заступник міського голови Кольчак О.М., голова громадської організації «Южноукраїнська спілка ветеранів та воїнів АТО» Стоянов О.О., заступник голови громадської організації «Южноукраїнська спілка ветеранів та воїнів АТО» Мартиненко С.А. та волонтер Сорокодум Т.В., які приєдналися до перегляду фільму.

З метою  проведення уроків мужності, уроків Захисту Вітчизни, уроків історії України та патріотичного виховання підростаючого покоління,, впродовж листопада, учнівськими колективами закладів освіти буде переглянуто  п’ять фільмів «Позивний Зеніт» та фільм «Воїни духу». Маємо надію, що діти по-справжньому оцінять такі буденні, на перший погляд, поняття – мирне небо, спокій, мирне щоденне життя.