Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До відома мешканців міста та батьків вихованців ДНЗ №8

31.10.2019
Департамент інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради

30.10.2019 року підписаний договір на на виконання робіт з проведення технічного обстеження та оцінки технічного стану і експлуатаційної придатності дошкільного навчального закладу №8 "Казка" по вулиці Набережна Енергетиків, 31 м. Южноукраїнськ Миколаївської області.

31.10.2019 прибули інженери-проектувальники та архітектор для виконання робіт з детального інженерно-технічного обстеження з оцінкою технічного стану і експлуатаційної придатності будівельних конструкцій та інженерних мереж. Окрім того, їм необхідно визначити дефекти будівель, ступінь розкриття тріщин, провести виявлення, обмірювання, ескізування та фотографування дефектів і пошкоджень, скласти дефектні відомості. Весь комплекс робіт експерти планують зробити в найкоротші терміни за 2 дні.

З суботи 02.11.2019 на підставі всіх виконаних досліджень делегацією проектувальників та архітекторів за 6 днів будуть терміново розроблені дієві методи для усунення пошкоджень та рекомендації з укріплення, які стануть вихідними даними для розробки якісного проекту для відновлення всього закладу.

Виконавчі органи міської ради тримають це питання на посиленому контролі і сприяють  найскорішому вжитті дієвих заходів.

За попередніми висновками експертів питання закриття садочку не стоїть.