Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Увага - операція «Житло»!

23.10.2019
Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

На виконання розпорядження Миколаївської обласної державної адміністрації №340-р від 13.10.2014 року «Про посилення заходів профілактики щодо недопущення загибелі та травмування людей на території Миколаївської області» та в зв’язку з тривожною ситуацією із загибеллю та травмування людей на пожежах в житловому секторі по Миколаївській області розпочинається широкомасштабна інформаційно-просвітницька компанія, спрямована на профілактику виникнення пожеж в житловому секторі та недопущення травмування та загибелі людей. Профілактичні заходи пройдуть у місті Южноукраїнську,  де рятувальники та представники соціальних служб  спілкуватимуться з громадянами та нагадуватимуть їм про необхідність суворо дотримуватися правил протипожежної безпеки в житловому секторі.

Основний акцент при проведенні бесід буде зроблено звісно ж на сезонну небезпеку. Рятувальники розповідатимуть про опалювальні прилади, правила їх використання, електропобутові пристрої для обігріву що може призвести до перевантаження мережі та подальшого загорання та багато іншого.

З маленькими городянами, які на момент візиту перебуватимуть вдома, рятувальники поспілкуються стосовно недопущення пустощів з вогнем, сірниками, запальничками тощо.

Мешканців міста просимо з розумінням віднестися до проведення операції «Житло».

 

Южноукраїнський міський сектор ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради