Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Поспішаймо робити добро!

21.10.2019
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

Найвища наука життя –
мудрість,
а найвища мудрість
бути добрим

З метою виховання доброти, співчуття, милосердя до дітей з обмеженими можливостями і надання їм фінансової допомоги  21 жовтня 2019 року на площі Палацу культури «Енергетик» в дев’ятий раз стартувала щорічна міська благодійна акція «Дзвони наших сердець». Ініціаторами акції  є міський благодійний Фонд сприяння освіті «ХХІ століття» та управління освіти Южноукраїнської міської ради. Цього року фінансову допомогу буде адресовано учню 1-го класу Южноукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 Коваленку Кирилу. Акція буде проходити з 21.10 по 25.10.2019 року.

На урочистому відкритті акції  зі словами підтримки хлопчика виступили заступник начальника управління освіти Олег Пузир, заступник міського голови Олександр Кольчак та священник храму Христа Спасителя – отець Михаїл. До відкриття акції приєдналися керівники ЗЗСО, ЗДО і ЗПО,  педагогічні працівники, учні та представники учнівського самоврядування навчальних закладів, вихованці дошкільних закладів міста та громадяни міста.

Шановні громадяни міста! Діти міста та педагогічна громада  закликають приєднатися Вам  до доброї справи та  взяти участь у міській щорічній акції «Дзвони наших сердець».  

Поспішайте робити добро разом з нами!