Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Прийом громадян у дистанційному пункті доступу до безоплатної правової допомоги

17.10.2019
Арбузинський міськрайонний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській обл.

Прийом громадян у дистанційному пункті доступу до безоплатної правової допомоги в приміщенні Арбузинського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області

15.10.2019р. згідно з графіком роботи дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги в приміщенні Арбузинського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області начальником Южноукраїнського бюро правової допомоги Вознесенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги @Вознесенський місцевий центр з надання БВПД Інгою Нестеренко (@Inga Nesterenko) було проведено черговий прийом громадян, які перебувають на обліку уповноваженого органу з питань пробації.

Під час проведення прийому двоє осіб з числа суб’єктів пробації звернулися за  первинною правовою допомогою. Начальник Бюро зазначила, що кожен підобліковий може отримати правову допомогу як первинну, а саме: консультування, роз’яснення з правових питань, так і вторинну допомогу – складання процесуальних документів, надання представницьких послуг, захисту у суді. Особам було надано обґрунтовану консультацію, вручено буклети та візитівки з контактними даними бюро.

Приємно усвідомлювати, що співпраця персоналу органу пробації та бюро правової допомоги дає можливість суб’єктам пробації підвищувати правову освіченість, мотивацію до змін, допомагає у вирішенні їхніх потреб законним шляхом. Адже правова обізнаність є однією з передумов зміни особистості, становлення її як самодостатнього та відповідального громадянина.

 

Старший інспектор Арбузинського міськрайонного відділу філії Державної установи 
«Центр пробації» в Миколаївській області Ольга Буднік (@Ольга Будник)