Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Мотиваційний тренінг спонукає до пошуку роботи

15.10.2019
Южноукраїнська міська філія Миколаївського обласного центру зайнятості

Днями в Южноукраїнській міській філії Миколаївського обласного центру зайнятості відбувся тренінг «Психологічна мотивація до працевлаштування». До тренінгу були залучені окремі категорії громадян, які мають низьку мотивацію до працевлаштування та неконкурентні  на сучасному ринку праці. Захід проведено фахівцем Всеукраїнської благодійної організації «Ініціатива заради життя». 

Під час семінару тренер застосовувала вправи, орієнтовані на розвиток та демонстрацію психологічних якостей та навичок. Для відпрацювання одержаних навичок проводилися рольові ігри, за допомогою яких присутні могли змалювати свій  психологічний портрет, ознайомитись зі своїми сильними та слабкими сторонами, а також дізнались інформацію про найбільш дієву модель поведінки шукача роботи на сучасному ринку праці. 

Безробітні, що приймали участь в тренінгу та фахівці Южноукраїнської міської філії Миколаївського ОЦЗ  щиро вдячні тренеру Всеукраїнської благодійної організації «Ініціатива заради життя» за проведену роботу та підвищення мотивації клієнтів служби зайнятості. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!