Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося засідання міської ради 

04.10.2019
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

3 жовтня відбулося засідання міської ради №55 під головуванням міського голови Віктора Пароконного.  Для роботи зареєструвалося 22 депутата Южноукраїнської міської ради.  

Міська рада прийняла 97 питань.

Прийняті рішення щодо надання  згоди на передачу  в управління об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, присвоєння поштових адрес, приватизації житла, питання землеустрою тощо.

Міська рада затвердила перспективний план розвитку міста Южноукраїнська на 2019-2021 роки, Програму підтримки органу самоорганізації населення кварталу №7 м. Южноукраїнська на 2019 – 2020 роки та розглянуто хід реалізації протягом двох років Інвестиційного проекту «Реконструкція та розбудова об’єкту «Критий ринок».

Розглянуті та прийняті рішення щодо виконання бюджету міста Южноукраїнська за І півріччя 2019 року, внесення змін до бюджету міста Южноукраїнська та виділення коштів з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень.

Також, депутатами міської ради прийнято рішення про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних  напоїв, вин столових на території міста Южноукраїнська в нічний час на окремо визначених його територіях та під час проведення масових громадських заходів.

В роботі ради оголошено перерву. До розгляду залишилося 7 питань порядку денного.