Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Співробітники поліції проводять профілактику з попередження дорожньо-транспортних пригод з тяжкими наслідками

03.10.2019
Южноукраїнське міське відділення управління ВД ФСС України в Миколаївській області

Протягом 9 місяців поточного року на території м.Южноукраїнськ, Миколаївської області трапилося 57 дорожньо-транспортні пригоди з постраждалими, в яких 2 людей загинуло й 23 отримали травми.

Основними причинами автопригод є грубе порушення Правил дорожнього руху, серед яких насамперед - це порушення правил обгону та перевищення встановленої швидкості руху. В більшості випадках водії-порушники Правил дорожнього руху поважну причину для своїх дій пояснити не можуть.

З метою профілактики скоєння дорожньо-транспортних пригод з тяжкими наслідками співробітники поліції водіям транспортних засобів надають профілактичні листівки й нагадають, що перш за все додержуватися Правил дорожнього руху, а не поспішати. Також профілактичні бесіди з водіями про необхіднсть дотримання ПДР проводяться на автопідприємствах, що здійснюють перевезення пасажирів, при цьому звертається увага на дотримання швидкісного режиму й правил обгону.

Южноукраїнське віідділення поліції Первомайського ВП ГУНП в Миколаївській області нагадує всім учасникам дорожнього руху про необхіднсть бути уважними і обережними під час руху!