Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про можливості проходження військової служби за контрактом

27.09.2019
Южноукраїнська міська філія Миколаївського обласного центру зайнятості

Южноукраїнською міською філією Миколаївського обласного центру зайнятості  продовжується інформування шукачів роботи  щодо  можливості проходження військової служби за контрактом. Відповідно до спільного рішення між Южноукраїнським міським військовим комісаріатом та Южноукраїнською міською філією Миколаївського ОЦЗ проводяться  групові заходи, метою яких є ознайомлення зареєстрованих безробітних з умовами проходження даної служби.

Одним із таких  заходів є семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України, який проходить щовівторка у приміщенні філії.

Щоб надати якісну та корисну інформацію, до заходу залучаються представники Южноукраїнського військкомату. Так, під час проведення одного з останніх вересневих семінарів, перед присутніми виступив  військовий комісар, підполковник  Вадим Нечай.

Вадим Миколайович  ознайомив присутніх із перевагами служби за контрактом, вакансіями, які існують у Збройних Силах України. Особливу увагу було надано порядку відбору кандидатів на військову службу, термінам служби за контрактом, грошовому забезпеченню військовослужбовців рядового, сержантського та офіцерського складу контрактної служби, а також гарантованим державою пільгам для військовослужбовців та членів їх сімей.

В ході проведення семінару обговорювались різні питання, які виникали у присутніх щодо умов проходження та забезпечення військових у період служби, розглядались обов'язкові вимоги, які постають на сьогоднішній день перед сучасними військовослужбовцями, а також про можливості отримати вищу освіту відповідного характеру.

По закінченню заходу присутнім надано інформаційні буклети та листівки, а також запрошення до діалогу вже безпосередньо в військкоматі.