Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

З ХВОРОЇ ГОЛОВИ НА ЗДОРОВУ

27.09.2019
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Коли з листопада 2018р. по березень 2019 року блокувалась робота міської ради бачили всі. Двері в сесійну залу були  фізично заблоковані. До неї не пускали депутатів міської ради «тітушки» з Вознесенська і кажуть, що це були однопартійці депутата Южноукраїнської міської ради Горностая С.В. з ВО «Батьківщина».

Надалі ключі від дверей в цю залу приховувались ще довго, як і переховувалась печатка міської ради спочатку у Дзюбенко Л.П., потім у керуючого справами Головченко І.В. та зникали документи щодо рішень більшості депутатів, які вони приймали у їх «вигнанні» в інші приміщенні та де їм взагалі не дали можливості працювати, як депутатам міської ради.

Всі ці події та дії зафіксовано і депутатами міської ради і передані в правоохоронні органи, де по Дзюбенко Л.П. відкрито кримінальне провадження. Надалі, через рішення судів Дзюбенко Л.П. добилась того, що ті рішення міської ради, які вони прийняли після раптового покидання сесійної зали її секретарем Дзюбенко Л.П. під загрозою висловлення їй недовіри, це 42-а сесія, було названо, що вони приймались у відсутність компетенції. Але про скасування тих рішень суд рішення не приймав.

Чого добивається Дзюбенко Л.П. і меншість депутатів, які наразі її підтримують? А все дуже просто. Якщо депутати міської ради визнають рішення 42-ї незаконними, то начебто і кримінальне провадження проти Дзюбенко Л.П. потрібно закрити, а це не якийсь тобі штраф за помилку в поточній роботі від яких ніхто з депутатів і посадовців не  застрахований і вже дехто і платив такі штрафи, а тут кримінальне провадження.

Тому і відбуваються атаки на міського голову зібрати 42-у сесію, яка відбувалась ще в листопаді 2018 року, торік. Міський голова вже збирав таку сесію, але меншість, яка її заявила не приходить, бо вони меншість і ніяких рішень вони не зможуть прийняти, тим більше в частині 42-ї, яка закрита і рішення якої мешканці отримали і за ними вирішили свої земельні та інші ними заявлені питання. Тепер, всупереч Закону і здорового глузду Дзюбенко Л.П. почала звинувачувати Пароконного В.К. в тому, що це Він не бажає допомогти цій меншості виправити її порушення вимог чинного законодавства.

А законодавство, зокрема Кримінальний кодекс України щодо подій блокування роботи міської ради, що назване вище, де проти Дзюбенко Л.П. є кримінальне провадження, а можливо що за нею піде ще дехто з посадовців і не тільки вони, чітко визначає –  Розділ XV ЗЛОЧИНИ ПРОТИ АВТОРИТЕТУ ОРГАНІВ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ, ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ, ОБ'ЄДНАНЬ ГРОМАДЯН ТА ЗЛОЧИНИ ПРОТИ ЖУРНАЛІСТІВ Стаття 341. Захоплення державних або громадських будівель чи споруд вказує:

Захоплення будівель чи споруд, що забезпечують діяльність органів державної влади, органів місцевого самоврядування, об'єднань громадян, з метою незаконного користування ними або перешкоджання нормальній роботі підприємств, установ, організацій -

карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Тому всі стенання, що хтось там втомився, хтось каже, що міський голова має впрошувати меншість депутатів міської ходити на «роботу», де скоро буде рік як вони не ходять на роботу (на сесії міської ради), яку їм довірили виборці, особливо на її пленарні засідання безпідставні. Є в особистий захист лише настирливі намагання Дзюбенко Л.П. її головну біль за блокування роботи міської ради перекласти на кого завгодно, тільки не визнавати цей ганебний факт за собою та її помічниками в діях блокування роботи міської ради проти Закону, проти інтересів громади міста. 

Коли в сесійній залі 26 вересня, де депутати меншості чергове не прийшли на сесію міської ради і чергове її зірвали, депутати та мешканці Южноукраїнська висказали Дзюбенко Л.П. все, що вони думають про її прогули депутатської роботи, про низьку якість її роботи, як депутата, про незаконність вимог проводити давно закриту сесію, про депутатів прогульників та багато іншого.

Шановні Южноукраїнці! Настав час, коли маємо не лінуватись і намагатись у всьому розбиратись аби дійсно наше життя почало покращуватись.

 

       Міський голова   В. Пароконний

       26.09.2019р.