Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбудеться конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна комунальної власності

24.09.2019
Департамент інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради повідомляє, що 10.10.2019 о 10:00 в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради за адресою: м. Южноукраїнськ, вул. Дружби Народів, 48, ІІ поверх, буде проведено конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна комунальної власності. Надаємо перелік майна для передачі в оренду:

            Виконання робіт – згідно з Методикою оцінки об’єктів оренди, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 10.08.1995  № 629, та  Законом України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні».

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде  здійснюватися, відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів (майна) комунальної власності територіальної громади міста  Южноукраїнська, затвердженого рішенням Южноукраїнської міської ради  від 31.05.2016 №200 (далі - Положення).

Претенденти подають  конкурсну документацію та конкурсну пропозицію в запечатаному конверті.

Конкурсна документація претендента складається із:

1) підтвердних документів:

- заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою (додаток 3 до Положення);

- копії документів: кількість звітів про оцінку майна, які на час проведення конкурсу складені претендентом на виконання договорів про проведення оцінки майна, укладених з органами приватизації та іншими замовниками, за підсумками попередніх конкурсів (за наявності);

- письмова згода керівника суб’єкта оціночної діяльності, що має дозвіл на провадження діяльності, пов’язаної з державною таємницею, і залучається претендентом (у разі необхідності);

- інформація про претендента (додаток 4 до Положення).

2) пропозицій щодо ціни виконання робіт з оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням таких робіт, а також строку виконання робіт (у календарних днях), якщо він не був визначений в інформації про проведення конкурсу, запечатаних в окремому конверті;

3) документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна (додаток 2 до Положення).

Строк виконання робіт - не більше ніж п’ять календарних  днів після дати укладення договору  на виконання робіт.

Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт з незалежної оцінки об’єкту (майна), калькуляції витрат, пов'язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт (у календарних днях).

Конкурсну документацію та конкурсну пропозицію слід подавати разом із супровідним листом до канцелярії виконкому (вул. Дружби Народів, 48, І поверх, каб.14) до 16-00 години 09.10.2019.          

 

 Телефон для довідок: 5-52-21.