Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Змагання з настільного тенісу

17.09.2019
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

14 вересня 2019 року відбувся  Відкритий турнір з настільного тенісу, присвячений Дню  фізичної культури і спорту.  Участь у змаганнях прийняли юнаки та дівчата комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа», учні загальноосвітніх шкіл міста. В результаті

у віковій категорії  2008 - 2010  роки народження юнаки

Шестірнін Юрій  - І місце

Тимофєєв Максим - ІІ місце (тренер Козявкін А.П.)

Абакумов Данило - ІІІ місце

у віковій категорії  2008 - 2010 роки народження дівчата

Вареник Богдана - І місце (тренер Козявкін А.П.)

Томашевська Еліна - ІІ місце (тренер Козявкін А.П.)

 у віковій категорії 2005 - 2007 роки  народження  юнаки та дівчата

 Шутєєва Поліна - І місце

 Дуденко Єдуард - ІІ місце

 Петрик Ілля - ІІІ місце  

Участь у таких змаганнях сприяє популяризації та подальшому розвитку настільного тенісу у місті, підвищенню спортивної майстерності юних тенісистів, виявленню кращих спортсменів.

Бажаємо тренеру - викладачу з настільного тенісу Кордолєвському Кирилу Валерійовичу та його  вихованцям  спортивних перемог.

15 вересня 2019 року  у місті Вознесенську відбувся Відкритий турнір з настільного тенісу, присвячений Дню фізичної культури та спорту. Учні комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа» Шестірнін Юрій у віковій категорії 2009 - 2010 роки народження виборов І місце, Шутєєва Поліна у віковій категорії 2005 - 2008 роки народження посіла ІV місце.

Ці успіхи - результат таланту і наполегливої праці спортсменів та їх тренера. Для наших тенісистів створено гарні умови для навчання та тренування і ще багато перемог чекає їх попереду. Тому бажаємо юним тенісистам і тренеру - викладачу Кордолєвському Кирилу Валерійовичу  міцного здоров’я, великої удачі, наполегливості і наснаги.