Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Южноукраїнським безробітним презентували вакантні посади місцевого відділення поліції

02.08.2019
Южноукраїнська міська філія Миколаївського обласного центру зайнятості

З метою укомплектування посад молодшого складу поліції, 42 безробітні особи, зареєстровані в Южноукраїнській міській філії Миколаївського ОЦЗ, відвідали  Южноукраїнське відділення поліції, де їм були презентовані посади поліцейського сектору реагування та поліцейського водія.

Відкрив захід  начальник сектору реагування патрульної поліції №2, майор поліції  Денис Удова, який окреслив завдання патрульної поліції, серед яких цілодобове  забезпечення оперативного реагування на повідомлення про правопорушення, патрулювання території обслуговування для забезпечення публічної безпеки і порядку, забезпечення безпеки дорожнього руху, наголосив на взаємодії поліції з населенням в частині швидкого реагування на злочини.

Інспектор сектору кадрового забезпечення Дарина Спасенко ознайомила відвідувачів з вимогами до кандидатів на службу в патрульній поліції, правами та обов’язками патрульних поліцейських, умовами проведення конкурсу та запросила їх поповнити ряди правоохоронців, наголосивши на перспективах кар’єрного росту.

Безробітних також ознайомили з принципами роботи в слідчому відділенні та секторі кримінальної поліції, поінформували про умови проведення оперативно-розшукових заходів та навели приклади викриття злочинів по гарячих слідах.

Зустріч відбулася у форматі інтерактивного спілкування, шукачі роботи мали можливість отримати уявлення про діяльність Національної поліції загалом та патрульної поліції зокрема.