Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Патріотичне виховання в дитячому будинку сімейного типу

26.06.2019
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Найважливішим пріоритетом національно-патріотичного виховання підростаючого покоління є формування ціннісного ставлення особистості до українського народу, Батьківщини, держави, нації.  

Обов’язок батьків - приділяти увагу інтересам та розвитку своїх дітей, формувати  у  них   патріотичну свідомість, почуття вірності, любові до Батьківщини, турботи про благо свого народу, готовності до виконання громадянського і конституційного обов’язку із захисту національних інтересів, цілісності, незалежності України.

З метою утвердження в свідомості і почуттях дітей вихованців дитячого будинку сімейного типу сім’ї Арбуз  патріотичних цінностей, переконань і поваги до культурного та історичного минулого України, фахівці Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді   провели   в родині майстер-клас з виготовлення жовто - блакитних браслетів, як символу поваги до Конституції, Законів України та державної символіки. 

У дружній родинній атмосфері діти - вихованці разом із батьками – вихователями активно приймали участь у виготовлені української атрибутики та із задоволенням обмінювались своїми виробами.