Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

«Конституція України – основний підручник життя» . Правова панорама

24.06.2019
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

24 червня  До Дня Конституції України в міській бібліотеці для дітей була проведена правова панорама «Конституція України – основний підручник життя».

До участі у заході була залучена Мананкіна Катерина Олексіївна – юристконсул комунального закладу «Централізована бухгалтерія по обслуговуванню закладів та установ молоді, спорту та культури». Вона познайомила дітей з  Законом України «Про охорону навколишнього природного середовища», який зобов’язує всіх громадян раціонально   використовувати природні ресурси. Катерина Олексіївна закликала всіх присутніх здійснювати заходи щодо запобігання псуванню, забрудненню, виснаженню природних ресурсів, негативному впливу на стан навколишнього  природного середовища.

Бібліотекарі продемонстрували дітям мультфільм «Пригоди лісових друзів»,  документальний  фільм «Бережіть природу нашої планети!» та провели екологічну вікторину.

Наприкінці заходу вихованці прогулянкового майданчика «Веселкові барви»  ЦДЮТ  побіцяли  звертати увагу на екологічні проблеми і  не бути байдужими до природи.