Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Довідник послуг та пільг учаснику АТО» на Google Play: завантажуй та користуйся!

20.06.2019
Южноукраїнська міська філія Миколаївського обласного центру зайнятості

Служба зайнятості представляє безкоштовний додаток «Довідник послуг та пільг учаснику АТО» на  Google Play, який розроблений для підвищення соціальної і професійної адаптації учасників бойових дій. Завдяки програмі військовослужбовці зможуть отримати базову інформацію, що стосується належних їм пільг, прав і соціальних гарантій.

Матеріал викладений в наступних розділах:

  • Пам'ятка для учасників АТО (Статус УБД, необхідні документи, Позбавлення УБД);
  • Пільги учасникам АТО (медичні послуги, побутові послуги та користування транспортом, надання землі, забезпечення житлом, робота та навчання);
  • Реабілітація (психологічна реабілітація учасників антитерористичної операції, соціальна та професійна адаптація учасників антитерористичної операції, санаторно-курортне лікування учасників антитерористичної операції, забезпечення учасника АТО технічними та іншими засобами реабілітації в Україні);
  • Працевлаштування та власна справа для учасників АТО;
  • Гаряча лінія для учасників АТО;
  • Правова допомога учасникам АТО.

Також сервіс дає користувачеві можливість переглядати актуальні вакансії на сайті Державної служби зайнятості, реєструватися для відвідування будь-якого фахівця служби зайнятості по Україні та переглядати відеокурс із бізнес-планування.

Будь-який користувач android-пристрою може безкоштовно встановити додаток «Довідник послуг та пільг учаснику АТО» через магазин Google Play на своєму Android. Для цього потрібно ввести «довідник послуг та пільг учаснику АТО» або, якщо немає української клавіатури, «довиднык послуг та пильг учаснику АТО», вибрати програму, натиснути «Установка».

Щоб сервіси служби зайнятості ставали актуальним та надійним помічником – користуйтесь та надавайте зворотній зв’язок!