Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Канікули в музеї

13.06.2019
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Улюблена і щаслива пора для школярів — канікули, а літо — це “маленьке життя”, коли хочеться набиратись нових вражень, активно відпочивати, пізнавати світ. Цікаво, весело і корисно проводять южноукраїнські  дітлахи свої канікули в Южноукраїнському міському історичному музеї. З початку червня, щоденно, музей відвідують загони оздоровчого літнього табору «Калинонька», відпочіваючі у прогулянковому майданчику «Сонечко» станції юних техніків та комунального закладу «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа».

Разом з науковим співробітником діти  вирушають у дивовижну подорож по музею, дізнаються про історію Бузького Гарду, дивляться раритетні фотографії будівництва станції та міста, фотографуються на фоні картини місцевого художника Сергія Колпакова «Пугач» та знайомляться з іншими постійнодіючими експозиціями музею.

Поміж екскурсій працівники музею підготували для дітей цікаву програму:творчі та рухливі ігри, веселі конкурси, майстер-класи та тематичні лекторії. Діти весело та драйвово грають, співають, танцюють, розв’язують веселі задачки.

Літо з музеєм  тільки-но почалося! Ще так багато цікавого попереду! Приємно, що і у літні канікули лунає в музеї дитячий сміх.