Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До Міжнародного Дня захисту дітей

05.06.2019
Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

Міжнародний День захисту дітей – прекрасне свято радості, одвічної надії та дитинства. В нашому Центрі мешкають маленькі мрійники, невгамовні енерджайзери, відважні сміливці, які з нетерпінням очікують на свято.  Діти разом із педагогами заздалегідь готували розважальну програму, прикрашали зал і з нетерпінням очікували на гостей, які неодмінно приходять до нас в цей день.

У себе на святі ми з радістю вітали депутатів Южноукраїнської міської ради Бабича В.В. та Квасневського Є.А., представників колективу Южно-Українського енергокомплексу, начальників силових структур міста, начальників пожежних частин та рятувальних загонів, представників духовенства,  начальників та директорів державних установ та приватних підприємців міста.

Всі бажаючі звернулися до діток та колективу Центру із вітальними словами та щирими побажаннями. Діти в свою чергу подарували гостям гарний настрій та приємні враження від концертної програми, виконавши веселі пісні, запальні таночки, цікаві руханки, ритмічний флешмоб. Завершили свій виступ вихованці ліричною піснею «Світ без війни», в якій прохали дорослих: «Люди на Землі, будьте же дітьми, щоб світ змінити теж могли. Жили разом скрізь, небо, щоб без сліз. У світі без війни».