Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбувся семінар на тему: «Нові можливості та виклики для жителів багатоквартирних будинків. Впровадження енергоефективних рішень»

28.05.2019
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

27.05.2019 в сесійній залі виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбувся семінар на тему: «Нові можливості та виклики для жителів багатоквартирних будинків. Впровадження енергоефективних рішень» за участю заступника начальника відділу з питань організації надання послуг, розвитку та реформування ЖКГ управління житлово-комунального господарства Миколаївської  обласної державної адміністрації Седлярчук Т. та регіонального координатора ПРООН в Миколаївській області Гвоздь Т.

В семінарі прийняли участь ініціативні групи жителів багатоквартирних будинків по створенню ОСББ, діючі ОСББ, а також, громадські організації.

В процесі семінару розглянуто актуальні питання створення та переваги ОСББ; проблеми діючих ОСББ; досвід та напрацювання у сфері підтримки ОСББ шляхом державних та обласних програм щодо  часткового відшкодування кредитів на реалізацію енергозберігаючих заходів у житловому фонді. Регіональним координатором ПРООН в Миколаївській області презентовано новий проект Європейського Союзу/ПРООН  «Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» -  проект в рамках Програми підтримки енергоефективності в Україні (EE4U).