Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги мешканців міста!

22.05.2019
Центр надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська

В рамках взаємодії Центру надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська з Регіональним сервісним центром МВС в Миколаївській області в напрямку надання адміністративних послуг по лінії МВС, до запровадження надання адміністративних послуг через ЦНАП існує можливість їх отримання через мобільний сервісний центр (МСЦ).

Мобільний сервісний центр обладнано сучасним технологічним і телекомунікаційним обладнанням, призначений для надання послуг фізичним та юридичним особам у населених пунктах, де відсутні стаціонарні сервісні центри МВС, а саме:

  • Реєстрація та перереєстрація транспортних засобів;
  • Заміна посвідчень водія;
  • Видача міжнародного посвідчення водія;
  • Прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.

Розклад роботи: середа, четвер, п’ятниця. Оплата послуг мобільного сервісного центру здійснюватиметься у банківському відділенні або на пошті.

Виїзд мобільного сервісного центру МВС здійснюється у плановому режимі за наявності 10 і більше письмових звернень від громадян на отримання сервісних послуг МВС.

Заявки на отримання послуг мобільного сервісного центру приймаються у Центрі надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська за адресою: вул.Дружби Народів, 35-В.

Центр надання адміністративних послуг  міста Южноукраїнська