Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги представників бізнесу!

19.04.2019
Центр надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська

17 червня 2018 року набрав чинності Закон України "Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю".

Нагадуємо, що законом встановлений строк до 17 червня 2019 року для приведення статутів ТОВ та ТДВ у відповідність до вимог вказаного закону. За приведення установчих документів у відповідність до нового законодавства в рамках зазначеного строку (до 17.06.2019 р.) товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю звільняються від сплати адміністративного збору.

Після 17.06.2019 р. державна реєстрація змін до установчих документів у зв’язку з приведенням їх у відповідність до вимог профільного закону, буде проводитися в загальному порядку, визначеному Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», зі сплатою адміністративного збору (0,3 прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленому законом на 1 січня календарного року, в якому подаються відповідні документи для проведення реєстраційної дії, на сьогодні сума адміністративного збору складає 580 грн.).

Документи для проведення державної реєстрації нової редакції статуту ТОВ (ТДВ) подаються до Центру надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська за адресою: бульвар Цвіточний, 9, кабінет №2, тел. 5-86-58.

Центр надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська