Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбувся круглий стіл на тему «Український фронтир: виклики для Причорномор’я та Закарпаття»

17.04.2019
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

16.04.2019 в сесійній залі за адресою: м.Южноукраїнськ, бульвар Цвіточний, 9, І поверх, відбувся круглий стіл на тему «Український фронтир: виклики для Причорномор’я та Закарпаття», організатором якого виступив Національний інститут стратегічних досліджень у партнерстві з громадською організацією «Центр міжнародної безпеки» за підтримки Фонду Конрада Аденауера в Україні.

В заході прийняли участь заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчак Олександр Миколайович, представники виконавчих органів Южноукраїнської міської ради, представники громадських організацій: «Суспільна безпека українців», «Формування по охороні громадського порядку м.Южноукраїнська», «Воїни та ветерани АТО», а  також громадські активісти.

За «круглим столом» були презентовані результати регіональних соціологічних досліджень та експертного опитування щодо впровадження реформи децентралізації, медичної сфери, сфери безпеки тощо.

Учасники мали можливість дискутувати, зокрема, висловлювати особисту думку з приводу даних досліджень та надавати рекомендації.