Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Підсумки міського етапу обласного конкурсу творчості дітей з інвалідністю «Повір у себе і в тебе повірять інші»

15.04.2019
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Діти – це наше майбутнє, майбутнє нашої країни. Ми їх любимо, виховуємо, дбаємо про їх здоров’я. Вони всі рівні у своїх правах, але можливості у них різні. Є діти, які з веління долі – від народження чи в силу трагічних обставин – не можуть бачити, чути або ходити.

Всупереч проблемам здоров’я ці діти творять, навчаються, працюють. Ми не в змозі дати їм втрачене, але нашими спільними зусиллями можемо допомогти знайти себе в житті, розкрити свої здібності, повірити у свої сили та в себе. Яскравим прикладом цього є проведення щорічного обласного конкурсу  творчих здібностей  дітей та молоді з інвалідністю “Повір у себе і в тебе повірять інші».

Мета конкурсу – розвиток творчих здібностей дітей з інвалідністю, самоствердження та реалізація їх талантів, сприяння їх інтеграції в суспільство.

З 18 березня по 12 квітня  2019 року Южноукраїнським центром  соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було організовано та проведено міський етап обласного конкурсу  творчості дітей з інвалідністю «Повір у себе і в тебе повірять інші».

У конкурсі взяли  участь 8 учасників віком від 7 до 17 років, які представили 11 робіт.

12 квітня в приміщенні Центру відбулося підведення підсумків конкурсу та нагородження переможців. Членам конкурсної комісії було складно визначити  найкращих, адже тематика і жанри представлених композицій були різноманітні.

За висновками журі переможцем конкурсу стала: Верьовкіна Світлана, яка посіла І місце за роботу – «Ажурний чайник», але треба зазначити, що роботи всіх учасників не залишились без уваги і всі конкурсанти отримали подарунки за участь, креативність та творчий підхід.

Роботи учасників будуть направлені до Миколаївського обласного ЦСССДМ для участі  в обласному  конкурсі.