Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Всеукраїнський тиждень дитячого читання

29.03.2019
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У  міській бібліотеці для дітей пройшов Тиждень дитячого читання, в рамках якого було проведено багато цікавих та змістовних заходів.

У програму свята увійшли: бібліо-фреш «Книга збирає друзів» — це знайомство юних читачів з дивовижним розмаїттям сучасного книжкового світу.  

Для малюків, які цікавляться періодичними виданнями, була підготовлена змістовна виставка-серпантин «Сторінками дитячої преси», «Умійко», «Пізнайко», «Кузя», «Малятко», «Стежка», «Маленька фея» та інші чудові журнали створили гарний настрій і бажання зануритися в світ кросвордів, ребусів, цікавих історій та пригод. 

У рамках проведення тижня дитячої та юнацької книги для дітей молодшого та середнього віку була організована гра-подорож «Від казочки до казочки», мета якої познайомити дітлахів з письменниками-казкарями.

Також бібліотекарі  здійснили бібліотечний десант до вихованців гуртка «Декор» ПК «Енергетик», де познайомили їх з книгами та журналами з рукоділля. Завітали на шкільні збори батьків у ЮЗШ № 4, щоб запросити їх до бібліотеки.  

Тиждень дитячого читання закінчився, але читання продовжується, і свято читання завжди разом із вами, зовсім близько – ось тут, у нашій бібліотеці!

Ми завжди раді бачити вас, шановні читачі!