Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося навчання з питань охорони праці

29.03.2019
Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

28 березня 2019 року у залі засідань департаменту соціальних питань та охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради відбулося навчання з питань охорони праці. Навчання проведено педагогічним складом Южноукраїнських міських курсів навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Миколаївської області.

Представники некомерційного комунального підприємства «Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги», дочірнього підприємства телевізійних систем «Квант» приватного акціонерного товариства «Атомсервіс», приватного підприємства «Южноукраїнський комбінат харчування», товариства з обмеженою відповідальністю «ППБ Будівельник» та фізичні особи підприємці, освоїли основні правила техніки безпеки на підприємстві, в установі, організації, ознайомилися з переліком обов’язкової документації з питань охорони праці, Положенням про навчання та розслідування нещасних випадків на підприємстві.

За результатами навчання було проведено перевірку знань відповідальних осіб за охорону праці на підприємствах, в установах та організаціях згідно з вищевикладеною програмою.