Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Привітання ветеранів з нагоди відзначення 75-ї річниці визволення Миколаївської області від нацизму

28.03.2019
Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

В перші дні весни ми святкуємо 75 річницю визволення Миколаївської області від нацизму. Віддаємо данину поваги тим, хто героїчно боронив рідну землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу, вшановуємо пам'ять тих, хто загинув, визволяючи нашу рідну землю від нацистських окупантів. Ми в неоплатному боргу перед тими, хто стояв до останнього на передовій і за лінією фронту, для кого шлях на війні завершився під скромними обелісками і кому судилося повернутися з неї живим.

Ні біль важких втрат, ні радість великих перемог не забулися за цей час, адже пам'ять про подвиги наших батьків, дідів, прадідів, братів і сестер та вдячність за життя на вільній землі не мають історичного терміну давності – вони вічні. Вони – у пам’яті кожної родини, у назвах вулиць і площ, у полум’яних квітах біля меморіалів Слави.

26 квітня, напередодні відзначення 75-ї річниці визволення Миколаївської області від нацизму, заступник директора департаменту соціальних питань та охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради Лариса Заболотна, привітала зі святом теплими словами та святковими продуктовими наборами 8 ветеранів Другої світової війни, які проживають у місті Южноукраїнську:

Виноградова Федора Юхимовича;

Дроздова Миколу Петровича;

Каражбея Миколу Григоровича;

Кочуру Миколу Єлісейовича;

Краснуху Віру Михайлівну;

Нестерука Михайла Митрофановича;

Пахно Ганну Никифорівну;

Пустовойт Євгенію Лаврентіївну.