Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Міжнародний турнір з сумо

28.03.2019
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

 З 18 по 27 березня 2019 року в місті Лос - Анджелес (США) відбувся міжнародний турнір класу «А» «USA OPEN» (ІІ ранг). Турнір привернув до себе дуже велику увагу. На змагання прийшли подивитися 5000 глядачів. В складі Національної збірної команди України з сумо змагався тренер - викладач з сумо комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа» Анатолій Хлюстін.

В Україні сумо з’явилося 15 років тому, але на сьогоднішній день у наших сумоїстів є чималі здобутки на змаганнях різного рівня. Южноукраїнський спортсмен  своїми здобутками неодноразово підтверджує це. З Лос - Анджелесу Анатолій приїхав з бронзовою медаллю в ваговій категорії 85 кг.

Перемога спортсмена на змаганнях такого рівня свідчить про те, що даний вид спорту в Южноукраїнську стрімко розвивається, а здобутки Анатолія Хлюстіна  є і здобутками його наставника Заслуженого тренера України Юрія Тімашкова, до якого Анатолій прийшов маленьким хлопчиком, а завдяки тренеру - викладачу виріс до ведучого спортсмена, Майстра спорту України з сумо.

Ми з гордістю відзначаємо, що Южноукраїнські тренери та спортсмени роблять  значний внесок у досягнення українського спорту.

Нових перемог їм  та досягнення нових вершин!