Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулася зустріч з колишньою ученицею відділення Хілько Вікторією

26.03.2019
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

21 березня 2019 року на відділенні волейболу комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа» відбулася зустріч з колишньою ученицею відділення Хілько Вікторією.

Займатися волейболом Віка почала з 12 років у тренера - викладача  КЗ ЮДЮСШ Самойленко Андрія Андрійовича. Після закінчення ЮЗШ №3 грала в команді студентської вищої ліги міста Миколаєва. На сьогоднішній день проживає в Іспанії та грає в команді суперліги - 1 волейбольного клубу ЕЛЧЕ. Головним для здобуття таких вершин вважає бажання навчатися.

Вікторія провела майстер - клас для учнів відділення волейболу. Спортсменка  продемонструвала окремі елементи техніки гри: подачу, блокування м’яча, нападаючий удар, передачу двома руками зверху, передачу двома руками знизу.

Під час спілкування з юними спортсменами Вікторія відзначила, що тільки наполегливою працею можливо добитися результатів, тому що волейбол є загальнодоступним, достатньо поширеним і популярним серед учнів видом спорту.  Для цього  в КЗ ЮДЮСШ є всі умови:  фахівці, спортивна база та інвентар.

І тренерам і учням відділення волейболу Хілько Вікторія побажала перемог у змаганнях різних рівнів.