Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулися турніри з настільного тенісу

26.03.2019
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

23 березня 2019 року відбувся Відкритий турнір з настільного тенісу серед дорослих. Турнір проведено на базі настільного тенісу комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа». В результаті проведених зустрічей І місце виборов Бінюк Микола, ІІ місце у Бордюжі Василя, ІІІ місце посів Салтановський Богдан.

Участь у таких змаганнях сприяє отриманню змагального досвіду, підвищенню спортивної майстерності тенісистів міста, зміцненню дружніх стосунків між спортсменами, пропаганди здорового способу життя  та активного відпочинку.



24 березня 2019 року  у місті Вознесенську відбувся Відкритий  тижневий турнір з настільного тенісу серед юнаків та дівчат. У турнірі прийняли участь і юні тенісисти комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа» та привезли додому призові місця. 

У віковій категорії 2006 - 2008 років народження  у наших тенісистів Шутєєвої Поліни І місце, у Петрика  Іллі - ІІ місце.

У віковій категорії 2009 року народження та молодших ІІ місце у Тимошенко Анастасії.

Бажаємо тренеру - викладачу з  настільного тенісу Кордолєвському Кирилу Валерійовичу та його вихованцям і надалі ставати переможцями  та призерами змагань різних рівнів.