Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Інформує Южноукраїнське міське відділення ФССУ в Миколаївській області

21.03.2019
Южноукраїнське відділення Управління ВД ФСС України в Миколаївській області

18  березня 2019 року в КЗ «Южноукраїнська міська лікарня» за ініціативи керівництва Южноукраїнського міського відділення Управління ВД Фонду соціального страхування України в Миколаївській області відбувся семінар працівників відділення за участю завідуючих відділень та відповідальних спеціалістів КЗ «Южноукраїнська міська лікарня»  на тему: «Зростання захворюваності працюючих на підприємствах, організаціях міста та проведення профілактичних заходів».

На семінарі, Світлана Гут, начальник відділення, доповіла про проведення контролю за обґрунтованістю видачі лікарняних листків на підприємствах  м. Южноукраїнська та Арбузинського району, навела дані щодо проведеного аналізу листків тимчасової втрати працездатності за 2018-2019 р.р. та січень-лютий 2019 р. в порівняні з січнем-лютим 2018 року. Крім того, зазначила, що питання забезпечення контролю за здійсненням видатків Фонду, зокрема, в частині виявлення та усунення зловживань під час призначення матеріального забезпечення, є пріоритетним.

На семінарі розглянуті питання щодо тісної співпраці відділення Фонду соціального страхування та закладів охорони здоров’я в частині здійснення контролю за обґрунтованістю видачі лікарняних листків.

Світлана Гут звернула увагу присутніх, що у центрі уваги завжди буде людина праці та побажала всім здоров’я і наснаги.