Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До кінця етапу декларування 2019 залишилось 2 тижні

18.03.2019
Відділ правової роботи апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету

1 квітня 2019 року завершиться черговий етап подання декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Уповноважений підрозділ з питань запобігання корупції вітає суб’єктів декларування, які успішно і своєчасно подали декларацію, та водночас наполегливо рекомендує тим, хто ще цього не зробив – не зволікати та подавати декларації завчасно.

На сайті Національного агентства для суб’єктів декларування розміщенні відео- та текстові роз’яснення щодо заповнення декларацій,  рекомендації щодо роботи з Реєстром, посилання на відкриті державні реєстри, у яких міститься більшість інформації, необхідної для зазначення у декларації.

Важливо пам’ятати, що безпосередньому поданню декларації може передувати виникнення питань у зв’язку із завершенням терміну дії КЕП (кваліфікований електронний підпис) або його втратою, зміною електронної пошти, а також питань щодо вимог до відображення тої чи іншої інформації у декларації, вирішення яких потребуватиме додаткового часу. Тому важливо перевірити можливість безперешкодного входу в Реєстр та наявність всієї необхідної інформації для заповнення декларацій. /

Якщо під час декларування виникнуть складнощі, прес-служба рекомендує пройти онлайн-курс «Декларуй доброчесно!», який розміщено на сайті безкоштовних онлайн-курсів Prometheus: https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:NAZK+FD101+2018_T3/about

Оновлена інформація, яка допоможе у заповненні та поданні декларації:

Канал у Теlegram «#ДекларуйДоброЧесно!»: https://t.me/DeklaruyDobroChesno