Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Громадами Миколаївщини подано та затверджено майже 1700 проектів розвитку, - Олександр Кушнір

26.02.2019

Громадами Миколаївської області подано та затверджено 1694 проекти, які увійшли до перспективних планів розвитку області та громад на 2019-2021 роки. Основний акцент у планах зроблено на проекти у сфері житлово-комунального господарства, освіти, дорожнього господарства, культури та медицини.

 

Про це повідомляє заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олександр Кушнір.

«Продовжуємо підбивати підсумки чергового етапу масштабної роботи усієї громади Миколаївщини, старт якому за дорученням Президента України Петра Порошенка дав голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко під час засідання Ради регіонального розвитку Миколаївської області в листопаді минулого року. Вже проаналізовано і систематизовано затверджені районами, містами і об’єднаними територіальними громадами проекти, які увійшли до перспективних планів розвитку області та громад на 2019-2021 роки», - зазначив Олександр Кушнір.

Заступник голова ОДА акцентував, що попереду представлення і відстоювання Перспективного плану розвитку територій Миколаївської області на 2019-2021 роки на підсумковому засіданні Ради регіонального розвитку Миколаївської області перед Президентом України.

http://www.mk.gov.ua