Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Засідання  «круглого столу» спеціалістів департаменту соціальних питань та охорони здоров’я та активу ради Южноукраїнської міської організації ветеранів війни, праці та Збройних сил

19.02.2019
Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

14 лютого  2019 року в приміщенні департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради відбулося засідання  «круглого столу» за участі  спеціалістів департаменту соціальних питань та охорони здоров’я та активу ради Южноукраїнської міської організації ветеранів війни, праці та Збройних сил. Мета проведення такого заходу - доведення до відома активістів ветеранської організації нових положень та змін у  законодавстві  по вирішенню соціальних проблем ветеранів та пенсіонерів, надання спеціалістами департаменту відповідей на поставлені питання.

В заході взяли участь 23 ветерана. З вступним словом виступили голова Южноукраїнської міської організації ветеранів війни, праці та Збройних сил Вячеслав Громенко та  заступник директора департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради Лариса Заболотна. Перед учасниками круглого столу виступив завідуючий консультаційною поліклінікою комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня»  Олександр Ільїнський, який розповів про основні напрямки реформування комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня», кадрове забезпечення лікарні, стан матеріально-технічної бази закладу, порядок проходження фізіопроцедур у закладі та надав відповіді на озвучені питання та проблеми закладу.

На поставлені питання щодо роботи телеканалу «Квант» надав відповіді директор ДПТС «Квант»  ПАТ «Атомсервіс» Микола Скуляр. Про роботу комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування»  м. Южноукраїнська та про соціальні послуги, які надає заклад розповіла  Антоніна Мартинко. 

Учасникам заходу був наданий інформаційно- розяснювальний матеріал Миколаївської  електропостачальної компанії.